Omgeving

Nederhorst den BergLogies Runderlust ligt in de Horn- en Kuijerpolder in Nederhorst den Berg, in het centrum van Nederland. Deze regio biedt u een grote variatie: van de bossen en heide in het Gooi, tot de waterrijke gebieden rond Loosdrecht, tot de weidse landschappen van het Groene Hart.

Behalve prachtige natuur vindt u in de Gooi en Vechtstreek leuke plaatsen met een historisch centrum, zoals Muiden, Weesp en Laren. In de bossen van het Gooi vindt u de mooiste buitenplaatsen.

Ook als u van water houdt, komt u aan uw trekken. Runderlust ligt aan de Vecht, maar dat is niet het enige. In de directe nabijheid bevinden zich de Spiegelplas, Ankeveense Plassen, Loosdrechtse Plassen en Vinkeveense Plassen. Op een steenworp afstand ligt het Naardermeer, een uniek landschap met water en moeras.

De Vecht vormt de scheiding tussen de provincies Noord-Holland en Utrecht. Utrecht herbergt de weidegebieden rond Breukelen, Loenen en Woerden en, meer richting het oosten, de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. U ziet: ook hier vele mogelijkheden tot ontspanning.

En als u liefhebber bent van steden, zit u hier ook goed! Zo ligt het huis hemelsbreed op 15km van het centrum van Amsterdam en u bent ook zo in Utrecht of Amersfoort.

Lees verder welke uitstapjes u kunt doen, of kijk in ons fotoalbum Nederhorst den Berg en omgeving voor meer foto's uit de Gooi en Vechtstreek.

Logies Runderlust
Eilandseweg 16A
Nederhorst den Berg
Alle adresgegevens »
Volg ons op Facebook